Go Norsk Friluftsliv to main content
24. mai 2025

Mat fra havet – bli med på workshop

Mer informasjon
Sommarøy 2
Icon Tid
Kl. 14.00 - 19.00
Icon Arrangør
Norges Dykkeforbund
Icon Kontaktperson
Bli med ut i matfatet! Ta med familien, naboen eller en god venn på en fin dag i fjæra!

Hva skjer på workshop?

  1. Kunnskapsdeling om hva og hvordan vi kan høste fra kystsonen. Innholdet her vil ta utgangspunkt i hva man kan forvente å finne lokalt hvor aktivitetsdagen finner sted.

  2. Sanking med veiledning fra våre fantastiske dykkere og biologer.

  3. Tilberedning og oppgavefordeling hvor det fastsettes en meny, og deltakerne fordeles på grupper.

  4. Havets festmåltid for alle som har deltatt. Dette blir en anledning for å dele erfaringer! Norges Dykkeforbund har allerede en etablert gruppe med unge voksne som er utdannet innenfor dykking og marinbiologi, som fokuserer på mat fra havet.

Hva må jeg ha med? Kle deg etter været! Vi skal være ute i mange timer, så sjekk værmeldingen og kle deg deretter ☀️🌧️

Ellers er det fint om du tar med:

  • Saks (hagesaks eller kjøkkensaks) – Kniv og gaffel (Kniven vil vi bruke til å sanke albueskjell, så ta en du ikke er redd for) – Tallerken og kopp – Støvler (anbefales da vi oppholder oss en del i fjæra)
Icon Oppmøtested
Devlebukta er en badeplass på Lade. Ved nedgangen til bukta er det etablert en parkeringsplass.