Go Norsk Friluftsliv to main content
25. Nov 2025

Pizzakveld på Kobberhaughytta i høst

Mer informasjon
Pizzakveld på Kobberhaughytta i høst
IconSted
Oslo
Icon Tid
Kl. 16.00 - 21.00
Icon Arrangør
Kobberhaughytta
Icon Kontaktperson

I høst har vi åpent med pizzakvelder hver eneste tirsdag kveld!

Hytta åpner kl 16, og kjøkkenet holder åpent til kl 20. Etter det begynner vi å stenge, men alle får tid til å spise opp maten sin.


Markapizza - pizza med norske ingredienser

Vi mener at når du er på tur i marka - fortjener du en pizza laget med gode råvarer og omtanke. Når vi har laget pizzamenyen vår, har vi derfor tenkt at du skal få noe du kanskje ikke får andre steder.

Ingredienser

Derfor bytter vi ut sausen med tyttebærrømme fra Rørosmeieriet for eksempel. Du får smak av skogens tyttebær som base for resten av fyllet. Vi bruker norsk mozarellaost, og topper gjerne med supergode poteter fra Nøtterøy, elgkjøtt fra Skjåk, blåmuggost fra Selbu, salami fra Ask Gård i Nordmarka og kantareller fra rett utenfor døra når det er i sesong.

Icon Oppmøtested