Et samarbeid mellom Trondheim sopp og nyttevekstforening og Nidaros Lys og blomster.
Vill, vakker og velsmakende aften med vill dekor og mat fra naturen
Kurset holdes i naturskjønne omgivelser på hjemgården til Gunn Kristin i Klæbu.
Lillian starter med gjennomgang av noen matsopper. I vinterhagen til Gunn Kristin vil hun
vise oss hvordan vi kan dekke vakre bord med ville vekster og skogens gull. Når bordet er
vakkert dekket, tar Kathrine frem forkle og kokkelerer sammen med dere og med sopp og
vekster. Det blir sopp og nyttevekster på glass som dere får med hjem. Kvelden avslutter vi
med kveldsmat med sopptaco og andre smaksprøver fra sopp og planteriket.
På dette kurset får du:
1. Informasjon om noen matsopper
2. Borddekkingskurs
3. Kunnskap om en sopprett og en nyttevekstrett
4. To glass med smaksprøver du får med deg hjem
5. Kveldsmat rundt et vakkert bord
Kursholdere
Kathrine Vangen, soppsakskyndig, nyttvekstkyndig og over gjennomsnittlig interessert i mat og drikke laget med ville råvarer fra planteriket, soppriket og tang og tare. Kathrine er medlem i Trondheim sopp og nyttevekstforening.
Gunn Kristin Forseth er dobbelt trøndersk mester, fagbrev og mesterbrev som blomsterdekoratør, og delaktig i boka «Gode Råd er Grønne» om allergivennlige blomster. Hun er over gjennomgsnittet kreativ innenfor det meste av festbord laget med natur og blomster. Gunn Kristin er medlem i Trondheim sopp- og nyttevekstforening.
Lillian Vatn Kristiansen, soppsakkyndig og primært interessert i sopp som kan spises. Lillian elsker å lage mat og ikke minst spise god mat. Lillian er medlem i Trondheim sopp og nyttevekstforening.
«Sammen lager vi september magi håper vi»